Gazetari Ali Ukaj u vra nga Sali Berisha sepse kishte fakte të takimit sekretGazetari Ali Ukaj u vra nga Sali Berisha sepse kishte fakte të takimit sekret në pranverë 1995 midis Sali Berishes, kasapit serb Milloshevic dhe ish Kryeministrit maqedonas Gligoriov. Aliu denoncoi takimin mes Berishes dhe Milloshevicit dhe ndihmen qe Berisha i dha Presidentit Jugosllav vetem 3 vjet perpara genocidit serb ne Kosove, ku vdiqen 15 mije shqiptare dhe u shperngulen 2 milione te tjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *